Diomcoop

18/08/2018 - 19/08/2018
A Diomcoop elaborem plats i sucs típic de la cuina de l'Àfrica Negra, fets amb ingredients naturals, per oferir una experiència gastronòmica completa i original.
Més informació

Manioca

18/08/2018 - 19/08/2018
Elaborem pans de formatge i massa de tapioques amb productes naturals, lliures d'additius i lliures de components que no beneficien la salut; amb un sabor incomparable i irresistible.
Més informació

Maestro Arrocero

18/08/2018 - 19/08/2018
Maestro Arrocero treballa per impulsar la producció nacional, regional i local de la Paella. Comercialitzant productes amb denominació d'origen dirigits tant a restaurants com al client final.
Més informació

D’ins – Fundació Formació i Treball

04/08/2018 - 05/08/2018
Més informació

Still Cooking

04/08/2018 - 05/08/2018
A Still cooking, ens enfoquem a la cuina com a eina de canvi de la societat, a través de la forma en què ens alimentem, podem canviar moltes coses.
Més informació

GluF

04/08/2018 - 05/08/2018
Oferir una alternativa gastronòmica per a la gent celíaca. I a través d'això conscienciar a la gent sobre els beneficis d'una bona alimentació.
Més informació

Romaní Dreams

21/07/2018 - 22/07/2018
Promovem la cultura (gastronomia) i la història del poble gitano com a part de la riquesa cultural que compartim, establir diàlegs i aprenentatges interculturals en favor de valors com la solidaritat, la l’ajuda mútua i l’equitat.
QUAN?



DISSABTE i DIUMENGE
DE 12 A 22H

ON?

Passeig de Clavell, Poblenou